En el moment que sa
senyoria estava sucant el melindro a la xocolata va ser quan l'Hipòlit
li va venir amb l'encàrrec que a baix hi ha una dona que demana per sa
senyoria, senyoria.
—Una dona? Qui és?
—No la conec.
—Què vol?
—No ho sé. Vol parlar amb sa senyoria personalment. Que és important.
—Doncs que s'esperi. El meu esmorzar és més important.
[Jaume Cabré, Senyoria
(Barcelona: Proa, 2004 [1991]), pàg. 328]—Una dona? Qui és?
—No la conec.
—Què vol?
—No ho sé. Vol parlar amb sa senyoria personalment. Que és important.
—Doncs que s'esperi. El meu esmorzar és més important.
Es munten les clares a punt de neu i s'afegeixen a la barreja anterior. Un cop ben mesclat es posa en una màniga pastissera per poder fer bé la forma del melindro.
A la safata del forn anem fent tires tal com vulguem que siguin els melindros, no els feu molt junts perquè se us enganxaran els uns als altres.
Abans de posar-los al forn els ensucreu amb sucre glas...i cap al forn a 200 graus durant 10 minuts.
I a gaudir dels melindros!!
Una recepta fantastica, me l'apunto de cara la tardor (a mí m'agrada més quan comença el fred, jejeje)
ResponEliminaPetons!
Cuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
És una cosa que tinc pendent de fer fa temps...perquè encara que no sigui temps de xocolata, a mi m'encanten pels pastissos freds d'estiu (tipus tiramisú)!!! O sigui que no tardaré massa a provar-ho! Els teus t'han quedat preciosos!!! Petons!
ResponEliminaOH! semblen de pastisseria! però segur que estaven més bons! bona setmana
ResponEliminaUhmmmmmm con un chocolatito que ricos estos melindros, se me hace la boca agua solo de imaginarmelo jajajajaja.
ResponEliminaBesiness
Que cosa mas buena asi para mojar con chocolat!!besos
ResponEliminaQuins melindros més macos que t'han sortit, han de ser boníssims! No coneixia el teu blog i m'ha agradat molt, ara vaig a mirar quines altres receptes has publicat, el que he vist m'ha encantat. Jo també tinc un blog, si vols visitar.lo em farà molta il.lusió, l'adreça és
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
T'han quedat uns melindros perfectes, semblen de pastisseria!! el pròxim cop que faci flam de nata els faré, que em costa de trobar-ne així de bons!! un petó guapa, i bona pasqua!!
ResponEliminaOhhh quina pinta... em fas venir ganes de menjarne! petons
ResponEliminaMmm, què bons els melindros! A més, t'han quedat amb una forma perfecta. Tot i que ja som a la primavera, me'ls apunto per un esmorzar de diumenge. Petons i bona Pasqua!
ResponEliminaMMmmm....quina tendresa desprenen aquests melindros!!! Els vull fer!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Fan molt bona pinta, m' emporto la recepta que no n' he fet mai.
ResponEliminaAmb un esmorzar com aquest jo tampoc baixaria heheh!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Umm melindros, m'has fet recordar quan era petita, ara sembla que s'ha perdut el costum i els recordó tan bons.
ResponEliminaEls teus es veuem deliciosos, de pastisseria total.
Salutacions
Que pinta mas deliciosa me la comia ahora mismo!!besos
ResponElimina