dimecres, 11 de febrer del 2015

Pastissets de quark i maduixa - Sant Valentí




Aquest dissabte és Sant Valentí, i estic segura que com cada any hi haurà la típica conversa de: jo sóc més de Sant Jordi.
Però... jo he decidit celebrar-ho tot! 
Si hi ha una oportunitat de celebració, perquè no aprofitar-ho i fer uns postres per a l'ocasió?

Volia provar de fer uns pastissets amb Quark, és un formatge de llet de vaca batut, que aquí a Alemanya s'empra molt. Tenen molts dolços farcits d'aquest formatge, i la cuina de Baviera també el té molt integrat en varis plats.

Basant-me en la recepta del pastís de formatge fred, i canviant alguns ingredients, van sortir aquests cors, que són molt lleugers i suaus.



Ingredients 

150 ml de nata líquida
150 gr de formatge Quark (un formatge fresc també aniria bé)
20 gr de sucre
100 gr de maduixes
2 fulles de gelatina
Melmelada de maduixa per decorar

Pas a pas...

Primer de tot es trituren les maduixes, i les deixem a part.
Posem en remull les fulles de gelatina.
En una cassola es posa a bullir la nata, el formatge Quark i el sucre. Un cop s'ha integrat el formatge i el sucre, es cola, i s'afegeixen les fulles de gelatina i les maduixes triturades.
Ara ho podem posar en el motlle que vulguem, podem fer-ho en un de gran, però jo volia fer uns cors, i faig fer-ho en aquests més petits.
I cap a la nevera, on haurà d'estar mínim 7 hores (haurem de tenir en compte aquesta previsió).

Un cop ja els tenim, podem decorar-los al nostre gust. Com per exemple amb melmelada de maduixa, o galetes...

Com veieu és molt fàcil, espero que us animeu!

Feliç Sant Valentí!




9 comentaris:

  1. Unes postres molt addients i boníssimes! Un petó!

    ResponElimina
  2. Uns cors molt romàntics que deuen estar per llepar-s'en els dits un a un.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Quines postres més boniques!!! M'imagino el seu gustet!!!
    Petons!
    Olga

    ResponElimina
  4. Molt bona aposta això de celebrar-ho tot, jo també dic sovint que s'ha de fer, perquè les coses no tant bones ja venen soles... així que aquest és un postre ideal de celebració, fàcil, refrescant i deliciós! el provaré segur! un petó guapa!

    ResponElimina
  5. Ben fet! celebrar-ho tot és bona opció... i qui diu que no a aquest cors! bon cap de setmana

    ResponElimina
  6. Es clar que si... a celebrar-ho tot!!!
    Han de ser bons i molt suaus.... M'agraden!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina

  7. Núria; Es veuen uns cors molt i molt enamorats...
    Que vagin de gust Núria¡¡ :O)

    ResponElimina

Cada comentari és una alegría més, m'animeu molt a seguir cuinant!
Tots són llegits amb molt entusiasme!