dimarts, 8 d’octubre del 2013

Cake Pops

Ja torno a ser per aquí després d'uns dies desapareguda...
 
Avui amb una mica d'alegria, ja que la tardor sembla que vol arribar aviat, i això vol dir temps de pastissos i xocolata desfeta, infusions...i dies de fred...després de tanta calor ja ve de gust.
 
Aquest cap de semana vaig fer un pastís (aviat penjaré la recepta), i amb les restes del pa de pessic que van quedar a l'hora d'anivellar-lo vaig animar-me a fer cake pops (o xupa xups de pastís).
 
La veritat és que són molt fàcils de fer, només s'ha de deixar volar la imaginació i decorar-los com més ens agradi.
 


 
 
Com fer cake pops...
 
Com us he dit és ben fácil. Es necessita pa de pessic (el podeu fer per a l'ocasió o aprofitar-ne d'algun pastís que tingueu). Jo tenia trossos de pa de pessic de xocolata. S'esmicola bé i es fan engrunes.
 
Amb formatge d'untar (aconsello que empreu Philadelphia, ja que és el més suau), es fa una massa i es van formant boletes.
 
Es fon una mica de xocolata al bany maria perquè no es cremi, suquem els palets a la xocolata i els anem clavant a les boletes que hem fet (la xocolata ens ajudarà a que quedin més agafats els palets i no ens desenganxin).
 
Ho deixem una estona a la nevera perquè es solidifiqui la xocolata, mentrestant fonem més xocolata (la que vulguem: blanca, amb llet, negra...). Quan la tinguem fosa, anem cobrint les boletes amb la xocolata amb l'ajuda d'una cullera. I, les decorem al nostre gust!
 
Es posen a la nevera una hora aproximadament, jo les vaig clavar a una ouera per a que s'assequessin millor.
 
I ja les tenim!
 
 
 
 
Ja veieu que és ben fácil, i el resultat molt maco per presentar en una taula d'aniversari o alguna festa.
 
 

25 comentaris:

  1. Quina bona pensada, Nuria!!! Em semblen ideals per una festa infantil o també amb un toc nadalenc, per aquestes fetes. M'encanten!!! Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb un toc nadalenc o per a qualsevol festa! Moltes gràcies!

      Elimina
  2. Que bonics que queden! hauria de fer el pa de pessic perquè quan en tinc vola...! Queden molt festius!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jejeje, sempre vola el pa de pessic! Jo perquè vaig aprofitar els retalls d'un que vaig anivelar...que sinó...

      Elimina
  3. te han quedado muy bien y siempre son llamativos a la vista y luego al paladar.
    Peto

    ResponElimina
  4. Ostres Que bons!!!! Quines ganes d'atacar!!!!1 uuummmmmm

    ResponElimina
  5. Què bé t'han quedat aquestes boletes, són un èxit segur quan hi ha nens al voltant. Bé, I els no tan nens també se les mengen...Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Chus! Els que ja no som tan nens també jeje ;)

      Elimina
  6. Núria, te han quedado preciosos, me comería ahora mismo un par de ellos si pudiera.

    besos

    ResponElimina
  7. Què bonics!!!! Els tinc a la meva llista de pendents........
    Em quedo per aquí seguint-te i t'enllaço al meu blog!!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  8. Núria, acabo d'eliminar el teu comentari del meu bloc per error, disculpa. Petons.

    ResponElimina
  9. Jo també estic contenta amb aquesta fresqueta que ha portat la tardor, per fi!!! i els cake pops m'encanten, això de poder menjar-se'ls d'una mossegada és genial!

    ResponElimina
  10. M'agraden i han d'estar molt bons. Una molt bona idea,
    Nani

    ResponElimina
  11. T'han quedat molt vistosos Núria i segur que boníssims!! :)
    Una abraçada

    ResponElimina
  12. és un repte que tinc pendent els cake pops, però no m'atreveixo a provar..... T'han quedat genials i apetitosos! petons

    ResponElimina
  13. Són molt bonics, segur que també ben bons.

    ResponElimina
  14. Que divertits els cake pops, però el que em sembla molt original son el cupcakes de mojito i que bonics!!!

    ResponElimina
  15. Que divertits els cake pops, però els cupcakes de mojito em semblen espectaculars!!

    ResponElimina

Cada comentari és una alegría més, m'animeu molt a seguir cuinant!
Tots són llegits amb molt entusiasme!