Avui us porto un pastís molt fàcil de fer i de ben segur que us agradarà, i si us agrada la xocolata us encantarà: el pastís Sacher.
Havia de fer un pastís per a una festa i volia ser original, així que em vaig proposar fer el Sacher, molt conegut i originari d'Àustria. No volia arriscar-me i fer-lo per primera vegada per a la festa, així que una setmana abans vaig fer una prova a casa. Un cop acabada la prova vaig demanar opinió als comensals de casa meva, que no van posar resistència a provar el pastís, i em van dir que tirés endavant, que era bo. I així ho vaig fer...
Us he de dir que el resultat va ser força bo, i de ben segur que no serà l'última vegada que faci aquest pastís.
Us explico com fer-lo...
Necessitarem...
1 pa de pessic de xocolata
1 pot de melmelada d'abercoc
3 tauletes de xocolata negra (mínim 70% de cacau)
60 gr de mantega
Xocolata blanca opcional per a decorar
Per a la base necessitem un pa de pessic de xocolata, jo vaig fer-lo de iogurt perquè quedés ben esponjós. Aquí trobareu la recepta del pa de pessic, però heu de doblar les quantitats, ja que així us quedarà una bona base de pastís.
Un cop tenim el pa de pessic fred, l'obrim per la meitat i l'anivellem per a que la part superior quedi el més recte possible. Tant a la meitat com a dalt posem melmelada d'abercoc i deixem que reposi una mica per a que es filtri.
Mentrestant fonem la xocolata negra al bany maria, quan estigui a punt d'estar tota fosa posem la mantega i acabem d'integrar-ho tot bé.
Ara toca el millor moment, cobrir el pastís amb la xocolata fosa. Es cobreix el pastís i es va allisant amb una espàtula.
Un cop el tenim cobert, ja és qüestió d'imaginació...jo en el de prova vaig posar unes virutes de xocolata blanca, i al que vaig portar a la festa vaig posar el nom del pastís...ja és qüestió de gustos.
Animeu-vos a fer-lo perquè paga la pena, com veieu no és gens complicat i el resultat molt bo!!
Us deixo també una fotografia del segon que vaig fer per dur a la festa...
Sen's dubte un dels meus pastissos preferits, Núria!!! I de molta gent!!! Si sol cal mirar-lo per dins per veure quina tendresa... Ja m'ha fet venir ganes de fer-ne un. Petonets i feliç setmana.
ResponEliminaUn dels millors pastissos del món!!!
ResponEliminaSalut!
Olga
Ohhh té una pinta esponjosa i deliciosa!! Jo no l'he fet mai aquest pastís però a partir d'avui em queda com a pendent jejej petons
ResponEliminaOhhhhh quina bona pinta que té aquest pastis. El tall es veu deliciós.
ResponEliminaPetons
El pastís Sacher és el rei dels pastissos, almenys per una xocolatera com jo. Encara recordo quan el vaig provar a Viena, a l'hotel Sacher... Aquest t'ha quedat ideal, té un tall que diu "menja'm". No te n'haurà sobrat cap bocinet? Petons.
ResponEliminaAquest pastís és un pecat benial :D Petonets!
ResponEliminaAmaga'l que s'acosta el aniversari del meu fill i sempre em demana la Sacher, hehehe. Es que està tan bona!
ResponEliminaT'ha quedat molt bé, ja em menjaría un troç.
Petons.
Quina pinta més bona Ummm t’ha quedat fantàstic, ja tinc ganes de fer-lo.
ResponEliminaPetons
Pels adictes a la xocolata com jo és el pastís ideal !!
ResponEliminaEl pa de pessic també t'ha quedat perfecte, felicitas.
para el que le gusta el chocolate es unico,te ha quedado tremendo
ResponEliminabss
Ohhh m'he quedat sense paraules!! la sacher és tremendament bona i a més t'ha quedat perfecta, el tall fa venir salivera!!
ResponEliminaUhhh la sacher!!! quina pintassa! T'acabo de trobar, em quedo una estona i ja tens nova seguidora. Sóc la cinta del trossets de cuina. Petons!
ResponEliminaMmmm que bo! no l' he fet mai i mira que m' encanta!
ResponEliminaCaram Núria, la meva primera visita el teu blog i ja em quedo amb aquesta recepta tant delicosa!!
ResponEliminaVinc del blog http://cuinanatura.blogspot.com.es i em quedaré per el teu blog, ja tens una nova seguidora.
Ah i la recepta me la quedo amb el teu permís :)
Un petó
Impressionant, pels amants de la xocolata un paradís
ResponElimina