dilluns, 28 d’octubre del 2013

Mossegades d'alvocat i formatge

Sempre porto alguna cosa dolça, i ja era hora que toqués salat. No sé perquè m'agrada molt més cuinar postres o rebosteria que no pas altres plats...però sóc de dolç, que hi farem.
 
Però, l'altre dia tenia a casa uns alvocats, no sabíem bé que fer-ne amb ells, ja que no tenim gaire costum de comprar-ne, i al final es va encendre la bombeta.
 
Vaig sortir a comprar pasta de full i formatge, i ben aviat vem tenir un aperitiu molt bo. A casa ens va agradar molt, i no poden ser més senzills de fer!!!
 
 
 
Us explico com...
 
Ingredients
 
1 làmina de pasta de full
 
Alvocats
 
Formatgets (jo vaig emprar formatgets de formatge blau)
 
Formatge d'untar (vaig provar la nova Philadelphia amb mel, i va quedar molt bé)
 
1 ou (per pintar)
 
 
 
Ja veureu que és ben fàcil!
 
Es pelen els alvocats i es tallen a dauets petits.
 
Estirem la pasta de full i anem tallant les formes que vulguem (jo vaig utilitzar un tallador de galetes per fer varies formes). Posem a la safata del forn la pasta de full tallada, i a sobre de cada trosset posem un dau d'alvocat i una mica de formatge.
 
Com us he dit abans vaig provar el formatge d'untar amb mel, i va quedar molt bé. També vaig posar formatge blau, i li donava un sabor fort molt bo.
 
Un cop hem posat l'alvocat i el formatge toca tancar-les. Anem agafant els altres trossos de pasta de full i les anem tancant, ajudant-nos amb una forquilla.
 
Ara ja només queda pintar-les una mica amb l'ou i cap al forn, on amb 10 minutets ja estaran.
 
 
 
 
Un aperitiu boníssim! I ben fàcil!!
 
 

12 comentaris:

  1. Uns petits mos, molt bons per l’aperitiu dels diumenges Ummm
    Petons

    ResponElimina
  2. Núria, sempre bado quan t'escric els comentaris, ara n'he hagut d'esborrar un altre! Però anem al tema: aquests pastissets salats són ben fàcils i queden molt ben presentats, són una molt bona idea per un aperitiu, o per dur als amics quan ens conviden. Me'ls apunto a favorits. Petons.

    ResponElimina
  3. Jo també sóc més de dolç, però les pastes salades m'encanten! Serà perquè són com petits pastissets :) Petonets!

    ResponElimina
  4. Ha de quedar molt cremós amb l'alvocat, un farciment molt original.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Has dit philadelphia de mel?! Quan torni al super ja m'hi fixaré! He de provar aquests aperitius, són súper fàcils de fer! A casa no som gaire d'alvocat... Però segur que valdrà la pena!! :D

    Petonets ^^

    ResponElimina
  6. Que original! No ho haguessa fet mai amb formatge i alvocat. Gràcies per la idea ho provaré! petons

    ResponElimina
  7. facil i molt bo!!!
    els aperitius fets amb pasta de full donen molt de joc i surten boníssims.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  8. La pasta de full ens dona molt de joc i sempre amb èxit! aquestes pastes d' aperitiu t'han quedat super!! la combinació del formatge i alvocat és ben original!

    ResponElimina
  9. MM quina bona pinta. formatge i alvocat no ho he provat mai pero porta el meu ingredient estrella que es la pasta de full, per tant té de ser èxit assegurat!

    ResponElimina
  10. Nuria que buena pinta.
    Que pases buen puente de todos los santos.

    ResponElimina
  11. Quina recepta tan original i gustosa!! Gràcies per compartir-la

    ResponElimina

Cada comentari és una alegría més, m'animeu molt a seguir cuinant!
Tots són llegits amb molt entusiasme!