Aquest post és per desitjar-vos a tots i totes un molt Bon Nadal!
Espero que siguin unes festes d'allò més agradables, i que encara que no sempre el Nadal és una època bonica per a tothom, les passeu amb il·lusió.
Per anar fent boca dels àpats nadalencs, us deixo amb la recepta del Glühwein. És un vi calent que es beu als mercats de Nadal a Alemanya. Amb el fred que fa aquí ve molt de gust prendre'n un, i potser a Catalunya amb la calor no entra tan bé. Però, per a una tarda d'aquelles que s'allarga la sobretaula...pot ser una opció.
Ingredients
1 l de vi negre
10 claus
8 baines de cardamom
4 càpsules d'anís estrellat
1 branca de canyella
1 cullerada de llavors de coriandre
Pell de 1 taronja
Pell de 1 llimona
Sucre
Pas a pas...
Es posen totes les espècies en una olla, junt amb la pell de taronja i llimona. S'afegeix el vi, i 500ml d'aigua. I es deixa coure a foc lent durant 20 minuts.
Un cop fet, es serveix amb sucre al gust.
Com veieu és ben fàcil fer Glühwein a casa!!
BON NADAL!
Que bona idea! ho faré! merci!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaAquí a Lleida, amb la boira, aquest vi dolç t'asseguro que ve molt de gust. Encara que una mica tard, molt bones festes, Núria. Una abraçada.
ResponEliminaEste vino siempre es bien recibido y mas ahora en invierno.
ResponEliminaBon Any Nùria
peto