dimarts, 23 de desembre del 2014

Glühwein - Bon Nadal



Aquest post és per desitjar-vos a tots i totes un molt Bon Nadal!
Espero que siguin unes festes d'allò més agradables, i que encara que no sempre el Nadal és una època bonica per a tothom, les passeu amb il·lusió.

Per anar fent boca dels àpats nadalencs, us deixo amb la recepta del Glühwein. És un vi calent que es beu als mercats de Nadal a Alemanya. Amb el fred que fa aquí ve molt de gust prendre'n un, i potser a Catalunya amb la calor no entra tan bé. Però, per a una tarda d'aquelles que s'allarga la sobretaula...pot ser una opció.

Ingredients

1 l de vi negre
10 claus
8 baines de cardamom
4 càpsules d'anís estrellat
1 branca de canyella
1 cullerada de llavors de coriandre
Pell de 1 taronja
Pell de 1 llimona
Sucre

Pas a pas...

Es posen totes les espècies en una olla, junt amb la pell de taronja i llimona. S'afegeix el vi, i 500ml d'aigua. I es deixa coure a foc lent durant 20 minuts.
Un cop fet, es serveix amb sucre al gust.

Com veieu és ben fàcil fer Glühwein a casa!!

BON NADAL!

3 comentaris:

  1. Que bona idea! ho faré! merci!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Aquí a Lleida, amb la boira, aquest vi dolç t'asseguro que ve molt de gust. Encara que una mica tard, molt bones festes, Núria. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Este vino siempre es bien recibido y mas ahora en invierno.
    Bon Any Nùria
    peto

    ResponElimina

Cada comentari és una alegría més, m'animeu molt a seguir cuinant!
Tots són llegits amb molt entusiasme!