Tornem a començar després d'unes merescudes vacances. Aquest agost no m'ha donat temps de fer gaires experiments a la cuina, però alguna coseta si, i les aniré penjant els propers dies.
Avui us porto una cassoleta de fruites que vaig fer a finals de juliol, llavors arribava la calor, ja que aquest any ens va fer esperar més que altres. I, amb la calor vaig tenir por de posar crema a la cassoleta. No volia agafar la salmonel·la!
Així que em vaig decidir per les natilles, les de tota la vida...
És un pastís molt fresc i us el recomano de tot cor que el proveu, a més és ben fàcil!
Comencem!
Ingredients
2 làmines de pasta de full
Natilles (jo vaig emprar 4 de les fetes que pots trobar al supermercat)
1 ou (per pintar)
Fruita al gust de cadascú (jo vaig fer-la amb la fruita de temporada que hi havia)
Pas a pas...
El primer que s'ha de fer és la cassoleta on després muntarem el pastís. Agafem una làmina de pasta de full i l'estenem sobre la safata que després anirà al forn (jo tenia pasta de full rodona, però es pot fer de qualsevol forma).
Agafem l'altra làmina i la tallem a tires d'1cm aproximadament. Posarem les tires a la vora de l'altra làmina que ja teníem a la safata, i anirem fent com una barana. S'ha d'anar en compte de no posar gaire gruix, ja que la pasta de full creix al forn i podria quedar-nos una vora massa alta. Jo vaig posar dues tires, una a sobre de l'altra, a tot el voraviu.
La pintem amb ou, punxem el tros que queda dins de la cassoleta amb una forquilla i cap al forn.
La tindrem poca estona, ja que es fa molt ràpid, amb uns 15 minuts a 160ºC ja serà suficient, tot i així anem controlant...que ja sabem que cada forn és un món!
Un cop tinguem la cassoleta i sigui freda posarem les natilles dins, i ho posarem al congelador una estona (com més calor faci, millor més estona).
Mentrestant anirem tallant la fruita que hem decidit posar.
I per acabar...la part més personal i creativa: posar la fruita de la manera que més ens agradi!!
I a gaudir!
Com veieu és ben fàcil i tant la presencia com el gust són molt llaminers. Espero que us animeu!
Bon profit...i gaudiu de les restes de l'estiu!
Ei Núria! gràcies per deixar-me un comentari a la meva amanida, així m'he recordat de passar-me per aquí! veig que ja has ficat l'opció de fer-nos seguidors, aixi que ja en tens una més! així no em despisto i et visito tan sovint com tu publiquis ;)
ResponEliminaAquest pastís t'ha quedat espectacular, molt ben presentat i segur que boníssim. A mi els pastissos amb fruita natural m'encanten i encara no n'he fet cap, així que directa a preferits!!
Quines postres més fresques i boniques per a l'estiu! Petonets!
ResponEliminaMmmmm....... Què bo i què fàcil! El provaré. Petons.
ResponEliminaGràcies noies!! :) Us recomano de tot cor que ho proveu.
ResponEliminaMolt bona aquesta cassoleta i queda molt bonica i colorida.
ResponEliminaM'encanta la pasta de full amb fruites. T'ha quedat preciós! petons
ResponEliminaNúria, per error he eliminat un comentari teu a la meva entrada de iogurt de pinya i coco. Si tens iogurtera, prova'ls, son molt bons. Petons.
ResponElimina