Ingredients
120 gr de farina
140 gr de sucre
1/2 sobre de llevat en pols
40 gr de mantega
125 ml de llet (jo sempre utilitzo desnatada)
1 ou
1 cullereta d'extracte de vainilla
Pas a pas...
Es posa la farina, el sucre, el llevat i la mantega en un bol. Es barreja fins que està tot ben integrat.
Poc a poc anar afegint la mitat de la llet, i anar batent fins que la llet està del tot integrada a la massa.
Es bat l'ou, l'extracte de vainilla i l'altra meitat de la llet en un altre bol; i tot seguit, afegir a la massa anterior. Barrejar bé.
Es posa la massa a les càpsules de paper per a magdalenes, però no s'omple del tot, ja que els cupcakes no han de ser molt alts per a poder posar el frosting.
I...cap al forn: uns 25 minuts a 180ºC.
M'encanta fer cupcakes o més aviat diria magdalenes o muffins, perquè la cobertura no l'hi fico mai ;-). Una bona recepta per la base!
ResponElimina