Ja som a divendres i sembla que la calor afluixa una miqueta. Tot i fer-se esperar, som com som, i quan arriba tampoc estem contents del tot...és a dir, la qüestió és queixar-se!
Però a les tardes quan refresca una mica, o tenim la sort de tenir una bona ombra a casa, és quan ve de gust de fer un berenar...un cafè amb gel, un batut, o un got de llet ben freda, i amb què acompanyar-ho?
Una bona opció és la coca de cabell d'àngel que us explicaré avui, és molt fàcil i amb uns 30 minuts la tenim feta.
Doncs...posem-nos el davantal!
Ingredients
2 làmines de pasta de full
Cabell d'àngel (jo vaig comprar la confitura que venen feta al Bonpreu)
Sucre
1 ou (per pintar)
Pinyons
Pas a pas...
S'agafa una làmina de pasta de full, s'estén sobre la planxa que després posarem al forn. Amb una forquilla fem uns forats per a que no s'infli al fornejar-la.
Es posa el cabell d'àngel sobre la làmina, procurant no arribar als límits, ja que haurem de tapar-ho amb l'altra làmina, i així no sortirà pels extrems després.
Una vegada hem posat el cabell d'àngel que vulguem, s'agafa l'altra làmina de pasta de full i es tapa. Hi ha dues opcions: es pot fer un voraviu retorçant les làmines cap amunt, o, com he fet jo, prémer les dues làmines i fer talls.
La làmina que ha quedat a dalt també la punxem perquè no s'infli, i la pintem amb l'ou batut.
Ara és el moment de posar el sucre al nostre gust, més o menys...la qüestió és si ens agrada més dolça o menys. I, finalment, posem els pinyons per sobre.
Un cop la tenim muntada, és el moment del forn: jo la vaig tenir uns 25 minuts (la temperatura no us la puc dir, ja que el meu forn és a ull...).
Espero que us animeu a fer-la, és molt fàcil i quedareu molt bé!
Totes aquestes coques amb base de pasta de full o brisa son la mar d'agraides. Sol cal mirar quin goig que fa la teva. I per acompanyar les begudes, que no falti el trosset de coca. ;) Com tu dius. Petonets.
ResponEliminaUn berenar boníssim i senzillet, com ha de ser! T'ha quedat molt bonica
ResponEliminaMarta
Nuri me encanta.!!!
ResponEliminaSi me permites una sugerencia porque no quitas la verificación de comentarios son las letras esas raras que hay que escribir para poder dejarte un comentario y la mayoría de ocasiones no se entienden.
Gràcies Mercè i Marta! Si, la veritat és que és senzillisim i molt bo.
ResponEliminaMuchas gracias Trini! Ya he quitado la verificación por palabras como me has comentado, siento las molestias y gracias por avisarme.
Hola Núria, no et coneixia, però he vist les coses tan bones que fas i he decidit quedar-m'hi. Una coca deliciosa! Petons
ResponEliminaMmmm que bona i que fàcil aquesta coca!!! ara mateix me'n menjaria un trosset per esmorzar!
ResponEliminaGràcies Chus, ens trobarem per el món dels blogs.
ResponEliminaGràcies Eva, molt fácil i bona jeje.
La coca de cabell d'àngel és una de les meves preferides! És una d'aquelles temptacions que em permeto al forn del costat de casa :) No sabia que al Bonpreu venguessin cabell d'àngel! M'has alegrat el dia, hahahha
ResponEliminaPetons ^^
Núria, m'agradaria fer-me seguidora del teu blog, però no trobo com. Ja em diràs el què. Gràcies per la visita. Petons.
ResponEliminaNo calen excuses per menjar un bon troç d'aquesta coca,jo ja dic que si. M'agrada molt com t'ha quedat.
ResponEliminaPetons.
Mercè, ja ho he solucionat. He posat per a que us pugueu fer seguidors a la dreta de la página principal. Gràcies a totes! Mua
ResponEliminaJa em tens com a seguidora. Ara t'has de fer tu seguidora de del teu blog i així quan pengis cada entrada podras comprobar que es veu correctament. Jo ja marxo de vacances, petons i ens veiem al setembre.
Elimina