Després d'uns dies sense actualitzar el blog volia tornar amb alguna cosa ben fresqueta, ja que ara si que ha arribat la calor...i quina calor!!!
Una de les meves begudes preferides per a l'estiu és la llet amb una mica de grosella, i vaig voler provar de fer un sorbet. Va sortir una mena de sorbet-granissat, el millor és que es pot prendre tant amb cullera com amb canya.
Ingredients
600 ml de llet (jo vaig posar desnatada)
80 ml de grosella (licor sense alcohol)
75 gr de sucre invertit
Pas a pas...
Primer de tot posem la llet en el recipient on vulguem fer la barreja, tot seguit hi afegim la grosella i barregem bé.
Una vegada tenim aquell color rosa tan característic de la grosella, afegim el sucre invertit i ho remenem molt bé per a que arribi a tota la barreja.
Tot seguit, ho posem en un recipient que pugui anar al congelador, i cap al fred!!
Quan porti uns 20 minuts al congelador, ho traurem, remenarem i el tornarem a posar dins el congelador. Aquest pas el repetirem durant 2 hores, cada 20 o 30 minuts.
I després...servir en un bol o en un got...i a gaudir de l'estiu mentre ens refresquem!!
Espero que us animeu...
Ingredients
600 ml de llet (jo vaig posar desnatada)
80 ml de grosella (licor sense alcohol)
75 gr de sucre invertit
Pas a pas...
Primer de tot posem la llet en el recipient on vulguem fer la barreja, tot seguit hi afegim la grosella i barregem bé.
Una vegada tenim aquell color rosa tan característic de la grosella, afegim el sucre invertit i ho remenem molt bé per a que arribi a tota la barreja.
Tot seguit, ho posem en un recipient que pugui anar al congelador, i cap al fred!!
Quan porti uns 20 minuts al congelador, ho traurem, remenarem i el tornarem a posar dins el congelador. Aquest pas el repetirem durant 2 hores, cada 20 o 30 minuts.
I després...servir en un bol o en un got...i a gaudir de l'estiu mentre ens refresquem!!
Espero que us animeu...
Quina pinta!
ResponEliminaQuina pinta!
ResponElimina