dilluns, 13 de gener del 2014

Mousse de iogurt amb gelatina de raïm


Després de dies sense actualitzar ja tenia ganes, havia d'encetar aquest 2014 amb una bona recepta...i he volgut triar una que fos saludable.

Després de les festes s’ha de fer una mica de bondat amb el 
menjar, tampoc gaire, el necessari per fer una mica de racó i poder menjar més dolços. Per això aquest cap de setmana vaig fer mousse de iogurt amb gelatina de raïm. Com veureu el mousse de iogurt és molt lleuger, i es pot fer amb llet desnatada i iogurt desnatat. I la gelatina no té gairebé calories…per tant: uns postres perfectes!!



Ingredients

Per al mousse de iogurt:

3 iogurts (jo vaig emprar desnatats)

200 ml de llet (desnatada)

4 fulles de gelatina

Per a la gelatina de raïm:

Uns quants grans de raïm (del que més ens agradi)

125 ml d’aigua calenta

1 got de “xupito” de Moscatell

2 fulles de gelatina

Pas a pas...

Primer fem el mousse de iogurt. Posem en remull les fulles de gelatina en un bol. Mentrestant escalfem la llet al foc, abans que comenci a bullir hi afegim els iogurts i les fulles de gelatina prèviament escoregudes.
Ho posem en els gots o copes en que ho servirem, i ho deixem quatllar a la nevera durant 3 hores.

Un cop tenim el mousse preparat i ha quatllat, és hora de preparar la gelatina amb el raïm. Posem les fulles de gelatina en remull.
Agafem uns quants grans de raïm, els tallem per la meitat i traiem els pinyols. En una paella posem el gotet de Moscatell i el raïm i a foc lent esperem que es redueixi el licor.
En un bol posem l'aigua calenta i dissolem la gelatina, quan s'hagi dissolt hi afegim el raïm amb el moscatell. 

Ara és quan podem ser creatius...traiem el mousse de la nevera, i a sobre afegim la gelatina que acabem de fer (els grans de raïm els podem posar al nostre gust). I cap a la nevera...quallarà en unes 2 hores aproximadament (però sempre és millor tenir-ho més temps).



I ja tenim uns postres lleugers i boníssims!!!





18 comentaris:

  1. Lleugeres, boníssimes i estèticament molt originals. Aquestes postres ho tenen una mica tot! Petons!

    ResponElimina
  2. M'encanta el mousse de iogurt, i com que l'has fet tan lleugeret és genial!! a més amb la gelatina i el raïm queda molt ben acabat! un petó!

    ResponElimina
  3. Unes postres perfectes per aquests dies en què tots estem mirant de compensar els excesos de les festes. El moscatell li dóna el puntet especial. Molt bo. Petons.

    ResponElimina
  4. Hola guapisima, siii! Tambè és la meva primera quedada bloggera i em fa ilu! Ay no sé, potser la gent "de fora" no ho enten, pero trobar a gent amb una mateixa afició i no sé, amb la que tens un contacte gairebé diari i coneixela en persona.. és gratificant! Aaay avui estic una mica ñoña jajaja M'encanta el postre que has preparat, les mousse son postres deliciosos y a més, baixet en calòries perque jo estic a dieta! com la majoria de la gent jajaja Gràcies per les boniques paraules al meu blog! Bueno, no es pot comparar amb els vostres, pero intento fer el que puc! Jo si no m'equivoco ja et segueixo a totes parts, espero no perdre'm res!! Petons guapi

    ResponElimina
  5. Són unes postres de diumenge!!! Què bones han de ser!!!! Feu unes coses tan boooones......
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  6. unos postres bien saludables y buenos
    bss

    ResponElimina
  7. Unes postres que venen de gust al acabar un àpat, es el punt dolç, però sense enfarfegar més del compte.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Té molt bona pinta.... Em quedo com seguidora teva!

    ResponElimina
  9. Ohh quina bona pinta!!! Tota una delícia! petons

    ResponElimina
  10. Que pinta tan deliciosa!
    Esta no me la pierdo, cae pronto en mi cocina seguro
    Besitos
    Lila

    ResponElimina
  11. unpostre delicat i molt susu, dels que m'agraden a mi!, me'l quedo!

    ResponElimina
  12. suau!, no susu!...jajajja, a aquestes hores ja no m'hi veig...jaja

    ResponElimina
  13. que delicioses i suaus aquestes postres.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  14. Que bo!! perfecte que siguin lleugeres que ara convé eliminar excesos

    ResponElimina
  15. Núria, unes postres d'allò més. I el raïm que sempre em ve de gust!
    Nani
    Ja queda menys!

    ResponElimina
  16. Uhoo!!Quin lixe de mousse!!A d'estar megabo!!!
    M'agrada molt!!
    Un petó.

    ResponElimina
  17. Acabo de descubrir tu blog,me voy a quedar como seguidora:-)
    Besines

    ResponElimina

Cada comentari és una alegría més, m'animeu molt a seguir cuinant!
Tots són llegits amb molt entusiasme!