Després dels panellets sembla que havien de passar uns dies per a tornar a menjar dolç...però sempre tornem, ja que el sucre ens dóna alegria i energia!
Vaig fer uns pastissets aprofitant una mica els ingredients que quedaven per casa, una llimona, l'ametlla mòlta que havia sobrat...i vaig voler provar d'afegir nabius, ja que mai havia posat aquestes fruitetes a cap recepta...
El resultat va ser molt bo! Uns petits dolços per passar una tarda a caseta, ara que ja comença a fer fred.
La massa la vaig fer com si fos un pa de pessic de llimona, és molt fàcil i quan afegeixes l'ametlla li dóna una textura consistent i deliciosa.
Una vegada tenia la massa feta, la vaig repartir en uns mini motlles per a que quedessin pastissets petits i es fessin més ràpid.
Els nabius els vaig enfarinar una mica abans d'afegir a la massa, per a que quedessin escampats i no baixessin al fons.
I cap al forn...uns 25 minuts a 160ºC.
Una mica de dolçor amb punt àcid de llimona!
Doncs per ser que era amb coses que tenies per casa... t'han quedat uns pastissets genials!!! m'encanta el postre en format individual i els nabius estic segura que li dónen el punt àcid juntament amb la llimona. Quin berenar!!!
ResponEliminaNyam!!! quins pastissets, amb la llimona i els nabius que bons que han d'esser, no t'anaurá pas quedat cap per tastar-lo jejeje
ResponEliminaUn petonas
Doncs t'han quedat molt ben presentats. I aquesta combinació del llimó, l'ametlla i els nabius ha de quedar deliciosa. Petons.
ResponEliminaQuina bona pinta que tenen...!!! i de llimona...m'encanta la recepta. Fácil i molt vistosa!!
ResponEliminaPetonets.
Molt bona idea! M'agraden molt els pastissets d'ametlla! Petonets!
ResponEliminaHa de ser molt bona aquesta combinació de sabors, llimona-nabius i de mida petita encara vé més de gust.
ResponEliminaPetons.
quin mini-coc més bo!!!! m'encanta1
ResponEliminaPTNTS
Dolça
tremenda combinacion y un resultado excelente¡¡
ResponEliminapeto
Segur que estaben boníssims, la pinta ho diu tot! petons
ResponElimina
ResponEliminaHola!...Acabo de descubrir tu Blog y me quedo por aquí, te sigo ya en GFC
Estaría encantada de que te pasases a conocer el mío ;)
Besos,
SHOPPING STYLE
Hola Núria, quins pastissets de llimona tan bons i la plata de panellets impressionant. Ara ja ens coneixem i ens snirem seguint. Petonets
ResponEliminaQuina bona pinta aquests pastissets Nuria. Una bona recepte per aprofitar l'ametlla dels panellets, jo en vaig fer galetes.
ResponEliminapetons
M'agrada molt com els has presentat!!!! Gràcies per la idea!!!! El dolç ens porta de cap, oi????
ResponEliminaPetonets,
Olga