diumenge, 28 de setembre del 2014

Aroma Europeu


Hola a tots i totes!

Fa més d'un mes que no publico res i avui ja he pogut dedicar un moment per fer-ho. La qüestió és que des de fa un mes estic vivint a Berlin, al centre d'Europa.
Així que entre instal·lar-me i totes les emocions de viure en una nova ciutat, i una altra llengua no he pogut publicar.
També us he de dir que el blog tindrà alguns canvis...
El fet de portar tan poc temps aquí instal·lada no em permet cuinar com ho feia a casa...no tinc forn, i per ara, disposo de pocs estris de cuina.
Així que les en les properes publicacions us mostraré una mica de cuina d'Alemanya i de la ciutat de Berlin. Us aniré mostrant el que tasto i em documentaré com es fa per poder-vos-ho explicar.

Bis Bald! Fins aviat! 

7 comentaris:

  1. Quina sorpresa!! Espero que sigui per millor, ja ens aniràs explicant i ensenyant receptes, segur que amb tú aprendre'm molt d'aquesta cuina.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Ostras Nuria que sorpresa, en semana santa de este año estuve en Berlin y me encanto, es una ciudad muy bonita.Ahora en invierno me imagino mucho frio¡¡
    ya nos iras contanto
    peto

    ResponElimina
  3. Núria et trobem a faltar!!!!! Siiiii explica receptes i curiositats de Berlín. Estaré alerta . Un petó moooolt fort wapi :-) :-) :-)

    ResponElimina
  4. Núria! Quan et sentis amb ganes d'encendre el forn vina fins a Suïssa i ens hi posem!!! Que vagi molt bé l'aventura!! I no t'ho passaràs pas gens malament!! Podràs menjar un munt de coses bones: Bretzel, Kohlroulade, Apfelstrudel, Spätzle,... ummm una joia!! ☺
    Viel Glück und Spass!!

    ResponElimina
  5. Molta sort per Berlín, Núria, esperem les noves entrades amb moltes ganes de conèixer aquesta ciutat amb els teus ulls. Petons.

    ResponElimina
  6. Quina aventura...esperem amb delit els nous posts! A gaudir dels canvis!!! Petons!

    ResponElimina
  7. Hola Núria!! quants dies i quants canvis!! espero que t'adaptis bé a Berlin, a mi és una ciutat que em va encantar, tot i estar-hi només cinc dies, i a veure si ben aviat ens vas portant receptes tot i que siguin sense forn!! un petonàs guapa!!

    ResponElimina

Cada comentari és una alegría més, m'animeu molt a seguir cuinant!
Tots són llegits amb molt entusiasme!