dijous, 15 d’agost de 2013

Base per a cupcakes

La recepta per a la base de magdalena per a Cupcakes...



Ingredients

120 gr de farina

140 gr de sucre

1/2 sobre de llevat en pols

40 gr de mantega

125 ml de llet (jo sempre utilitzo desnatada)

1 ou

1 cullereta d'extracte de vainilla


Pas a pas...

Es posa la farina, el sucre, el llevat i la mantega en un bol. Es barreja fins que està tot ben integrat.

Poc a poc anar afegint la mitat de la llet, i anar batent fins que la llet està del tot integrada a la massa.

Es bat l'ou, l'extracte de vainilla i l'altra meitat de la llet en un altre bol; i tot seguit, afegir a la massa anterior. Barrejar bé.

Es posa la massa a les càpsules de paper per a magdalenes, però no s'omple del tot, ja que els cupcakes no han de ser molt alts per a poder posar el frosting.

I...cap al forn: uns 25 minuts a 180ºC.

1 comentari:

  1. M'encanta fer cupcakes o més aviat diria magdalenes o muffins, perquè la cobertura no l'hi fico mai ;-). Una bona recepta per la base!

    ResponElimina

Cada comentari és una alegría més, m'animeu molt a seguir cuinant!
Tots són llegits amb molt entusiasme!