tag:blogger.com,1999:blog-8643674647640244230.post4046556768772830667..comments2023-08-10T15:20:14.720+02:00Comments on Núria Baker Street: Pa de pessic de llimona i ametllaNúriahttp://www.blogger.com/profile/10889551538378715987noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8643674647640244230.post-45625899908309910822014-12-29T22:47:48.919+01:002014-12-29T22:47:48.919+01:00Quina bona pinta, amb aquests pinyonets per sobre....Quina bona pinta, amb aquests pinyonets per sobre.<br />M'agradaría fer-lo un día que tingui convidats, intentaré cambiar el sucre per mel.<br />Una abraçada.<br />Bona entrada d'any nou!!Pilarhttps://www.blogger.com/profile/03408483374914286727noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643674647640244230.post-47794762034760652302013-09-23T11:01:21.683+02:002013-09-23T11:01:21.683+02:00Us animo a que ho proveu amb tota la llimona, el t...Us animo a que ho proveu amb tota la llimona, el toc és molt bo, i no queda tant fort com pugui semblar :)Núriahttps://www.blogger.com/profile/10889551538378715987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643674647640244230.post-1035923854162774002013-09-20T23:46:18.365+02:002013-09-20T23:46:18.365+02:00Quin pa de pessic més bo!! Hauré de provar-lo amb ...Quin pa de pessic més bo!! Hauré de provar-lo amb l'ametlla mòlta! Sempre l'he provat amb farina normal i ja m'ha encantat.. Hauré de provar-ho! M'apunto la recepta ^^<br /><br />Molts petons! :DLaia*https://www.blogger.com/profile/04654040505525838401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643674647640244230.post-52414399486874975502013-09-19T23:27:21.380+02:002013-09-19T23:27:21.380+02:00Nuria un pa de pessic molt bo i sa¡¡
Bon cap de se...Nuria un pa de pessic molt bo i sa¡¡<br />Bon cap de setmana<br />PetoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643674647640244230.post-70752833685640558852013-09-18T19:44:28.853+02:002013-09-18T19:44:28.853+02:00Hola Núria un pa de pessic dels de tota la vida. I...Hola Núria un pa de pessic dels de tota la vida. Imagino la flaire de llimona! Amb la llimona trinxada no ho he provat però ho faré. Fins aviat!A peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643674647640244230.post-42861150837934005352013-09-18T17:47:43.225+02:002013-09-18T17:47:43.225+02:00En faig un de molt similar, poso la ratlladura de ...En faig un de molt similar, poso la ratlladura de llimona però no poso el suc, la propera vegada provaré així. Es veu molt esponjós <br />Petons <br />Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643674647640244230.post-30086083810336653812013-09-17T22:11:43.586+02:002013-09-17T22:11:43.586+02:00Aquests cocs amb iogurt són sempre un èxit, i el p...Aquests cocs amb iogurt són sempre un èxit, i el perfum del llimó li ha de donar un toc deliciós. Ara mateix m'apuntaria a berenar! Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643674647640244230.post-9129149801238070392013-09-17T17:20:04.384+02:002013-09-17T17:20:04.384+02:00Un esmorzar i berenar de luxe!! com tu dius l'...Un esmorzar i berenar de luxe!! com tu dius l'ametlla dóna un toc als pans de pessic, eh?? i la llimona també, com no!! Un petó!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643674647640244230.post-88835046352693704782013-09-17T12:05:28.487+02:002013-09-17T12:05:28.487+02:00Molt ben pensat, Nuria. M'agradat molt aquest ...Molt ben pensat, Nuria. M'agradat molt aquest toc que li ha de donar amb tota la llimona i no només fent servir la ratlladura, com és l'habitual. Jo també en menjaria un tall ara mateix. Ptnts.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643674647640244230.post-8649859040331551452013-09-17T11:27:00.572+02:002013-09-17T11:27:00.572+02:00Boníssim! ara m'ahagués anat molt bé un tallet...Boníssim! ara m'ahagués anat molt bé un tallet per acompanyar el cafetó! Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.com