Ja som a divendres i sembla que la calor afluixa una miqueta. Tot i fer-se esperar, som com som, i quan arriba tampoc estem contents del tot...és a dir, la qüestió és queixar-se!
Però a les tardes quan refresca una mica, o tenim la sort de tenir una bona ombra a casa, és quan ve de gust de fer un berenar...un cafè amb gel, un batut, o un got de llet ben freda, i amb què acompanyar-ho?
Una bona opció és la coca de cabell d'àngel que us explicaré avui, és molt fàcil i amb uns 30 minuts la tenim feta.
Doncs...posem-nos el davantal!
Ingredients
2 làmines de pasta de full
Cabell d'àngel (jo vaig comprar la confitura que venen feta al Bonpreu)
Sucre
1 ou (per pintar)
Pinyons
Pas a pas...
S'agafa una làmina de pasta de full, s'estén sobre la planxa que després posarem al forn. Amb una forquilla fem uns forats per a que no s'infli al fornejar-la.
Es posa el cabell d'àngel sobre la làmina, procurant no arribar als límits, ja que haurem de tapar-ho amb l'altra làmina, i així no sortirà pels extrems després.
Una vegada hem posat el cabell d'àngel que vulguem, s'agafa l'altra làmina de pasta de full i es tapa. Hi ha dues opcions: es pot fer un voraviu retorçant les làmines cap amunt, o, com he fet jo, prémer les dues làmines i fer talls.
La làmina que ha quedat a dalt també la punxem perquè no s'infli, i la pintem amb l'ou batut.
Ara és el moment de posar el sucre al nostre gust, més o menys...la qüestió és si ens agrada més dolça o menys. I, finalment, posem els pinyons per sobre.
Un cop la tenim muntada, és el moment del forn: jo la vaig tenir uns 25 minuts (la temperatura no us la puc dir, ja que el meu forn és a ull...).
Espero que us animeu a fer-la, és molt fàcil i quedareu molt bé!